logo default

Contactpersoon:

Jacqueline Alders Mantelzorgmakelaar

Heb je vragen?

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bel mij:

+31 (0)6 43 88 92 84

Arrow
Arrow
Slider

Over mij

over Jacqueline mantelzorgmakelaar

Geboren en getogen in Venray. Begonnen in het bankwezen, daarna mijn hart verloren aan de reiswereld en daar ook vele jaren in gewerkt, zowel in Nederland als in het buitenland. Na mijn terugkeer in Venray ben ik werkzaam geweest op het gebied van personeelszaken, zelfstandig en in loondienst. Het heeft me gevormd tot wie ik nu ben, een betrokken regelaar met veel levenservaring.

In 2008 kreeg mijn moeder een herseninfarct en vanaf dat moment had ze zorg nodig. Opeens was ik, samen met mijn broers en zussen, mantelzorger. We kregen te maken met thuiszorg, dagopvang, zorg in natura en later PGB. Allemaal zaken waar we nooit eerder mee te maken hadden en ook niets vanaf wisten. Vanaf die tijd ben ik me hierin gaan verdiepen. Uit noodzaak maar zeker ook omdat ik het interessant vond.

Toen mijn moeder in 2017 overleed had ik inmiddels zoveel kennis van het zorglandschap, haar regels en wetten dat ik een ervaringsdeskundige was geworden. Ik wilde graag iets met al die kennis gaan doen en dat heeft geleid tot de post HBO-opleiding Mantelzorgmakelaar die ik in 2018 succesvol heb afgerond.

Mijn doel is om het leven van een mantelzorger iets makkelijker te maken waardoor hij/zij het beter kan volhouden. Het zorgen is een zware taak, zeker als dit ook nog gecombineerd wordt met werk en/of een gezin. Ik geef informatie over de mogelijkheden op het gebied van zorg, welzijn, wonen, werk en financiĆ«n en indien gewenst, kan ik ook regeltaken overnemen zodat de mantelzorger zich kan focussen op het zorgen. 

Als mantelzorgmakelaar werk ik niet vanuit een (zorg)instelling, gemeente of zorgverzekeraar, ik ben volledig onafhankelijk. Daarom kan ik u vrij en objectief bijstaan en stel ik het belang van u, als mantelzorger, en van uw naaste voorop!

Contact

Jacqueline Alders, Mantelzorgmakelaar
+31 (0)6 1877 8389
info@jacqueline-mantelzorgmakelaar.nl

facebook jacqueline mantelzorgmakelaar

Lid van BMZM Beroepsvereniging mantelzorgmakelaars
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring
Klachtenprocedure BMZM

Ja je staat er niet alleen voor